Leiderdorp wint energieprijs van ministerie

De gemeente Leiderdorp heeft de Energy Award van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat gewonnen. De gemeenten Middelburg en Vught staan tweede en derde. Sinds 2019 komen ook gemeenten in aanmerking voor de prijs. Eerder alleen bedrijven.

“Ik zie het als een beloning voor al onze inspanningen van de afgelopen jaren dankzij ook de belangrijke inbreng van onze inwoners”, zegt een verheugde wethouder Rik van Woudenberg. “Bijvoorbeeld hoe wij werken aan een toekomst zonder aardgas. Hoe we samenwerken met inwoners, ondernemers, EnergieAmbassadeurs, coöperatie Zon op Leiderdorp en Omgevingsdienst West-Holland. Ook blijkt dat negentig procent van de Leiderdorpse bedrijven een overzicht heeft gegeven van hoe het met hun energiebesparing staat.”

 

 

Advertentie

Duurzaamheid Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×