Tamarco komt met nieuw orkest

Show- en Marchingband Tamarco uit Leiderdorp presenteert Tamarco NEXT. Het gaat om een nieuw orkest dat een afwisselend repertoire gaat spelen, waarin popmuziek de boventoon voert.

Wie mee wil spelen, kan zich aanmelden. Dat geldt zowel voor bestaande leden van de show- en marchingband die ook eens iets anders willen, maar ook nieuwe leden zijn welkom. “Sluit je aan en kom op 20 januari om 20.00 uur naar de kick-off en eerste repetitie van Tamarco NEXT”, zo roept de marchingband op.

Het nieuwe orkest komt onder leiding van dirigent Hans van der Laan. De stageband gaat vanaf 20 januari elke donderdagavond repeteren van 20.00 tot 22.00 uur in het eigen clubgebouw in de Van der Marckstraat. Info en inschrijven kan via aanmelden@tamarco.nl.

Advertentie

Cultuur Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×