De man is vanmiddag in het LUMC overleden. (Foto: Chris de Waard).

Man (77) overlijdt na reanimatie op vaccinatielocatie Leiderdorp

Een 77-jarig man is vanmorgen kort nadat hij bij de vaccinatielocatie in Leiderdorp een boosterprik had gekregen onwel geworden. Medewerkers van de GGD Hollands Midden, waaronder een arts en een EHBO’er zijn direct gestart met reanimeren. De man is vervolgens per ambulance naar het LUMC gebracht.

“Aan het begin van de middag bereikte ons het verdrietige nieuws dat de man in het ziekenhuis is overleden”, laat een woordvoerder van de GGD HM weten. Op dit moment is er nog niets bekend over de oorzaak van het overlijden. Het LUMC gaat hier onderzoek naar doen. Ook is er een melding gedaan bij het bijwerkingencentrum Lareb.

GGD Hollands Midden Directeur Publieke Gezondheid Sjaak de Gouw wenst de familie heel veel sterkte bij dit verlies. “De gebeurtenissen van vanochtend hebben enorme impact op hen. Wij willen hen graag steunen in deze moeilijke tijd.”

Advertentie

Leiderdorp


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×