Ook Theater Ins Blau voert actie: woensdag massagesalon

Een tweede Leids cultuurpodium sluit zich aan bij de protestactie die de sector woensdag houdt. Nadat Gebr. de Nobel bekend maakte morgen de deuren te openen als kapsalon, gaat Theater Ins Blau morgen als massagesalon open.

Tijdens het wachten kunnen de bezoekers genieten van dans, muziek en toneel. Wachten bij de masseur is nog nooit zo leuk geweest”, zo meldt het theater aan de Haagweg. Tussen 14.00 en 17.00 uur komen er verschillende tijdslots. “We doen het superveilig, dus zorg dat je een geldige QR code plus een ID-bewijs bij je hebt. Je krijgt een plek toegewezen op anderhalve meter afstand van andere bezoekers. Draag een mondkapje wanneer je je door het pand verplaatst of wanneer je gemasseerd wordt.”

Tijdens het wachten op een massage kunnen de bezoekers in de wachtruimte met een kop koffie kijken naar optredens van DansBlok, De Leidse Klezmerband Di Krenitse, Sophia Blyden met Willie Darktrousers en Lotus Dali Rooijakkers.¬†Kaarten zijn gratis, maar er moet wel gereserveerd worden. “Houd er rekening mee dat de masseurs druk zijn en dat niet iedereen gemasseerd kan worden. Je rekent voor je massage bij hen persoonlijk af.”

Reserveren kan via www.theaterinsblau.nl.

Advertentie

Cultuur Leiden Actie Kapsalon Theater Nachthoreca voert actie


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×