(Foto: Regio15).

Losgebroken paard doodgereden op N206

Op de N206 bij Zoeterwoude is zaterdagochtend een paard omgekomen bij een ongeval. Het beest was samen met een ander paard losgebroken van een manege even verderop en kwam op de weg terecht. De bestuurder van een bestelbus kon het dier niet ontwijken en knalde recht op het paard.

Mediapartner Omroep West meldt dat bestuurder Jasper Droogh lichtgewond raakte bij het ongeluk. “Ik ben flink geschrokken. Ik reed daar met 80 kilometer per uur en ineens kwam dat paard recht op me af”, vertelde hij sterk ontdaan.

Het paard was op slag dood en is door een boer weggehaald. Hoe de twee paarden, waarvan er dus een de weg op liep, hebben kunnen ontsnappen is niet bekend. De N206 was na het ongeval enige tijd afgesloten.

Advertentie

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×