Het debat en het wijkenergiefestival worden gehouden in Huis van de Buurt Op Eigen Wieken. (Foto: Wikimedia).

Energietransitiedebat Merenwijk zondag bij Sleutelstad op televisie

Het energietransitiedebat dat zaterdagavond wordt gehouden in Huis van de Buurt Op Eigen Wieken wordt zondagmiddag 20 februari om 16.00 uur uitgezonden op Sleutelstad TV.

Bewonersinitiatief Duurzame Energie Merenwijk organiseert het debat in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. Het vormt de afsluiting van het Wijkenergiefestival waarbij wijkbewoners zich tussen 16.00 en 18.00 uur (vrije inloop) kunnen laten informeren over allerlei energiebesparende maatregelen. Onder meer tijdens workshops en een informatiemarkt in Op Eigen Wieken.

Chris de Waard in gesprek met Tjitske Veldkamp van bewonersinitiatief Duurzame Energie Merenwijk.

Vanaf 19.30 uur is er een groot energietransitiedebat met alle politieke partijen uit de raad. Daar worden ze aan de tand gevoeld over de oplossingen die ze aandragen in hun verkiezingsprogramma’s. Het wordt live uitgezonden via www.youtube.com/watch?v=WuxBM3V7JU0 en is dus zondagmiddag via Sleutelstad TV te zien. Via KPN wordt Sleutelstad TV doorgegeven op kanaal 1421, bij Ziggo is dat kanaal 46. Sleutelstad TV is ook online te zien via deze website. Klik daarvoor op TV in het menu bovenaan deze pagina.

Duurzaamheid Leiden Politiek Wijkenergiefestival Merenwijk


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×