(Foto: Robbert Beurse).

Gemiva Leiderdorp houdt sponsorloop voor duo-fiets

De Gemiva-SVG groep organiseert een rolstoel- en rollatorsponsorloop om geld in te zamelen voor een duo-fiets. Momenteel maakt de zorgorganisatie voor mensen met een beperking gebruik van de fietsen van Fietsmaatjes. Om reserveringstijd te besparen willen ze graag een eigen fiets.

De loop staat gepland op de dag van ‘NLdoet’, vrijdag 11 maart. “Op de binnentuin van onze woonlocatie aan de Ommedijk 51 in Leiderdorp zetten we een kort parcours uit waar de deelnemers onderweg ook nog wat verrassingen staan te wachten”, vertelt organisator Marion Groenewegen.

Sponsoren
Deelnemers kunnen zich per gelopen ronde laten sponsoren. Ook is het mogelijk om vooraf al een bedrag af te spreken. “Zeker mensen met een rollator zullen natuurlijk niet zoveel rondjes lopen. Dan is het fijn als het bedrag hier niet vanaf hangt”, vertelt Groenewegen. Sponsoren kan via de Facebookpagina van het evenement.

NLdoet
Het Oranjefonds, dat NLdoet organiseert, ondersteunt het initiatief. “Ze geven ons geen geld voor een fiets, zo werkt het niet. Wel zorgen ze dat er muziek is en dat we wat lekkers te eten en te drinken kunnen geven aan de deelnemers en vrijwilligers. Ze helpen ons om dit te kunnen organiseren”, legt Groenewegen uit.

Een keer per jaar roept het Oranjefonds alle vrijwilligers van ons land op om iets speciaals te doen voor anderen. Gezamenlijk vormen ze dan ‘NLdoet’, de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Leiderdorp Maatschappij


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×