(Foto: Regio15).

Overvallen Leiderdorpse vrouw zwaargewond

De vrouw die zondagavond gewond raakte bij een gewapende overval op haar woning aan het Korenbloemkamp is er slecht aan toe. De politie meldt vandaag dat de 51-jarige Leiderdorpse vrouw bij die overval zwaargewond is geraakt.

De voortvluchtige dader heeft bij zijn poging om de woning binnen te dringen fors geweld gebruikt en flink op de bewoonster ingeslagen. Het slachtoffer is zwaargewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Er werd zondagavond kort na 20.00 uur bij de woning van de vrouw aangebeld. Voor de deur stond een jongeman die direct met een slagvoorwerp op haar insloeg. Hij raakte haar meerdere keren op haar lichaam en in haar gezicht. Vervolgens duwde de man de voordeur verder open en drong de woning binnen. Toen het slachtoffer na enige tijd merkte dat de dader weg was, is zij naar de buren gelopen en werden hulpdiensten gealarmeerd.

Er is een summier signalement van de verdachte: Het gaat om een een jonge, lichtgetinte man van ongeveer 20 jaar oud met zwart krullend haar. Hij droeg een blauwe hoodie.

De recherche zoekt getuigen die iets gezien of gehoord hebben van deze overval. Ook is de politie benieuwd of er mensen zijn iets weten over de aanleiding. “Deel uw informatie hoe klein dan ook met de politie en help mee om de dader of daders van dit geweldsincident te vinden”, aldus een oproep van de politie.

Ook zoekt de politie naar beelden van beveiligingscamera’s,  videodeurbellen en/of dashcams uit de omgeving van het Korenbloemkamp. De overval vond plaats op zondagavond 27 februari tussen 19.45 en 20.45 uur rond het Korenbloemkamp. Bel uw informatie door naar 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000. Via deze link kunnen camerabeelden met de politie worden gedeeld.

112 Sleutelstad Leiderdorp Woningoverval Korenbloemkamp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×