(Foto's: Emile van Aelst).

Theatervoorstelling 'Wij zijn de stad' nu ook als gezelschapsspel

Het levensgrote gezelschapsspel ‘Wij zijn de stad’ van het PS|Theater is er nu ook als keukentafelversie: de ‘Kansloper’. De eerste twee exemplaren zijn dit weekend uitgereikt aan wethouder Paul Dirkse en Akberet Ghidey Andu van PS|Theater. Andu stond onder andere aan de basis van het idee om het spel te ontwikkelen.

De Kansloper is een spel vol kansen en obstakels, prettige meevallers en ongelukkige noodlottigheden. Met het paspoort van een 18-jarige in de ene hand en een dobbelsteen vol kansen in de andere hand, kan worden ontdekt of er zoiets bestaat als gelijke kansen. Stap in de schoenen van Fleur, Edino, Isaya, Hyde of één van de anderen en bereik als eerste de finish.

Het spel is ontwikkeld door stadsgezelschap PS|Theater in het kader van het meerjarenproject rondom kansen(on)gelijkheid. Van dit spel is ook een levensgrote versie gemaakt, ‘Wij zijn de stad’. De theater uitvoering ‘Wij zijn de stad’ wordt vanaf 5 maart elke eerste zaterdag van de maand gespeeld in de Watergasfabriek op het voormalige NUON-terrein.

Cultuur Leiden Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×