Vanavond is het debat tussen de lijsttrekkers van de politieke partijen in Oegstgeest op Sleutelstad TV te zien.

Lijsttrekkersdebat Oegstgeest vanavond op Sleutelstad TV

Het verkiezingsdebat dat woensdagavond werd gehouden in het Dorpscentrum Oegstgeest (DcO) is vanavond vanaf 20.30 uur te zien op Sleutelstad TV. Onder leiding van NRC-journalist Gijsbert van Es gingen de lijsttrekkers van de VVD, CDA, HvO, PrO, D66 en BVNL met elkaar in gesprek.

Er werd gedebatteerd over onderwerpen als een zelfstandig Oegstgeest, waar met name de VVD erg op inzet. Lijsttrekker Matthijs Huizing erkende wel dat aan die zelfstandigheid een hoger prijskaartje hangt. “Maar dat is het ons waard.”

Over wonen, en dan met name het aantal sociale huurwoningen, kwam het tot een stevig debat tussen Melanie van Driel van PrO en Karin Rosdorff van Hart van Oegstgeest. Er is sinds 2014 geen sociale huurwoning meer opgeleverd in Oegstgeest. Andere onderwerpen waren directe democratie, groen en gemeentelijke lasten.

 

Advertentie

Oegstgeest Politiek Relevante Verkiezingsdebat Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×