Marie Depuydt won voor Scylla al haar drie partijen tegen Taverzo. (Archieffoto: Wim de Leeuw).

Winst bezorgt Scylla-vrouwen plek in linkerrijtje

De vrouwen van Scylla hebben op zaterdag een reguliere overwinning behaald op promovendus Taverzo. In Zoetermeer werd het 5-2 voor de Leidse tafeltennisploeg.

Scylla trad aan zonder Esmee van Marwijk en Maaike van de Pavoordt die allebei in de mannencompetitie uitkwamen. Fang Ning Chen Chen, Isabelle Tegelaar en Marie Depuydt moesten deze keer voor de Leidse punten zorgen. Chen Chen kwam in haar beide wedstrijden nauwelijks in de problemen. Twee overtuigende 3-0 overwinningen waren het resultaat.

Ook Depuydt kende in haar beide enkelpartijen weinig problemen. Wianka Overbeeke en Van der Gaag werden allebei met 3-0 kansloos gelaten. Isabelle Tegelaar kwam voor het eerst sinds 20 november 2021 weer in actie namens Scylla, maar wist helaas geen van haar beide enkelspelen te winnen.

Deelname
In de afsluitende dubbel zetten Chen Chen en Depuydt hun goede spel uit de enkelspelen voort, opnieuw een overtuigende 3-0 winst. Het duo van Taverzo kwam alleen in de slotgame in de buurt. Door deze overwinning staat Scylla na twee wedstrijden voorlopig in het gewenste linkerrijtje van de Eredivisie, een plek die aan het eind van de rit recht geeft op deelname aan de play-offs.

 

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×