(Foto's: Regio15 en IJsbrand Terpstra).

Man (58) overleden na val uit boom bij volkstuin Ons Buiten

Bij tuinvereniging Ons Buiten is een man van 58 jaar woensdagmiddag uit een boom gevallen en vervolgens overleden. Meerdere politie-eenheden, twee ambulance en een traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. Zij begonnen direct met het reanimeren van het slachtoffer, maar dat was tevergeefs.

De 58-jarige man was bezig met snoeiwerkzaamheden aan een van de bomen bij een volkstuintuintje aan het Marowijnepad. Dat is aan de oostzijde van het tuincomplex. Vanaf een meter of tien viel de man uit de boom. De politie gaat uit van een noodlottig ongeval.

“Je ziet dat sommige takken zijn afgezaagd”, zegt een verslaggever van Sleutelstad. “Er hangt nog een zaag in de boom, dat is op zo’n tien meter hoogte.” Nadat de man uit de boom viel, kwamen de hulpdiensten snel ter plaatse. Een deel van het volkstuincomplex is daardoor enige tijd afgezet.

De forensische dienst van de politie doet nog onderzoek en spreekt verschillende getuigen. De politie laat weten dat de familie van de overleden man is ingelicht.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×