(Foto: RijnlandRoute).

Nieuwe wegportalen Rijnlandroute voor A44

Op de A44 worden deze maand nieuwe wegportalen geplaatst ter hoogte van de nieuwe Corbulotunnel. Dat is de tunnel van de Rijnlandroute N434. Wegportalen zijn de stalen installaties waar onder andere verkeersborden en -camera’s aan worden bevestigd.

De werkzaamheden zorgen voor een verminderde bereikbaarheid van de omliggende wegen. Zo wordt om de portalen veilig te kunnen monteren de Ommedijkseweg op een aantal dagen gedeeltelijk afgezet. Het verkeer wordt dan door verkeersregelaars langs de werkzaamheden  geleid.

Donderdag 21 april en vrijdag 22 april wordt er ook in avond en nacht gewerkt. In de nacht van vrijdag 22 april zijn er om 01.00 en 01.45 uur twee kortdurende verkeersstops van een kwartier op de A44, dan worden de portalen ingehesen.

Advertentie

Leiden Maatschappij Oegstgeest RijnlandRoute


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×