(Foto: Chris de Waard).

Al twintig inschrijvingen voor Gouden Pet

Het belooft eind juni weer een veelzijdige editie te worden van het straatmuzikantenconcours De Gouden Pet. In het centrum van Leiden spelen op zondagmiddag tientallen muzikanten in bijna net zoveel verschillende genres. De organisatie noteerde bij de twintig inschrijvingen die er tot nu toe binnen zijn al Ierse folk, akoestische folk, americana, wereldmuziek, sing a songwriters, soul, pop, alternatief, Latin, rumba, country, rock, blues, smartlappen en Nederlandstalig.

“Dat zijn de smaken die we nu hebben, maar er kan nog meer bij”, zo melden de organisatoren. Inschrijven kan nog tot en met 5 juni, maar half mei wordt al de voorlopige line-up bekend gemaakt.

De 34e editie van de Gouden Pet wordt gehouden op zondag 26 juni 2022 in het gebied rond de Nieuwe Rijn. Tussen 13.00 en 17.00 uur zijn de voorrondes en om 17.00 uur verplaatst het hele muzikale spektakel zich naar het Hooglandse Kerkplein voor de finale en de prijsuitreiking. Zoals altijd kan het publiek stemmen op de geselecteerde finalisten. Tegen 19.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt en volgt er uiteraard nog een toegift van de winnaars van de Gouden Pet 2022.

 

 

Cultuur Leiden Gouden Pet

Meer in dossier Gouden Pet

Meer in dossier Gouden Pet


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×