Informatieavond over vluchtelingen Oekraïne in Oegstgeest

De gemeente Oegstgeest organiseert op woensdag 11 mei een informatieavond over de opvang van mensen uit Oekraïne, activiteiten voor vluchtelingen in het dorp en onderwijs aan Oekraïense kinderen. Ook wordt er gesproken over hoe mensen als vrijwilliger kunnen bijdragen.

Medewerkers van onder andere de gemeente, Vluchtelingenwerk en de Veiligheidsregio zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. De avond vindt plaats in Teylingen College Duinzigt (Wijttenbachweg 23), begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden kan via het aanmeldformulier of door op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur te bellen met 14 071.

 

 

Advertentie

Maatschappij Oegstgeest Oorlog Oekraïne


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×