(Video: Robbert Beurse).

Dranghekken in Winkelhof: 'Iedereen wil op de foto met de Kids Heroes'

In winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp was het zaterdag drukker dan gebruikelijk. Enkele honderden kinderen kwamen af op de Kids Heroes dag. De organisatie moest dranghekken plaatsen om de rijen kinderen in goede banen te leiden.

Kinderen konden gamen en met Lego spelen, maar verreweg de meesten kwamen naar het winkelcentrum om met een van de ‘heroes’ op de foto te gaan. “Paw Patrol, Peppa Pig, Sonic the Hedgehog, Pikachu en YouTuber Milan Knol zijn aanwezig. Ze delen geen handtekeningen uit, maar gaan wel met iedereen op de foto”, vertelt organisator Terry Bruyn zaterdag.

Het was duidelijk te merken dat het meivakantie was. “Zoveel kinderen heb ik hier nog nooit gezien”, vertelt een van de winkeliers. De man hoopt hardop dat de ouders, tijdens het wachten, een kijkje in zijn winkel komen nemen.

Advertentie

Leiderdorp Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×