(Foto's: Regio15).

Vrachtwagen rijdt zich vast onder viaduct

Een vrachtwagen met een graafmachine op een dieplader is woensdagmiddag vast komen te zitten onder het viaduct van de A44 op de Rijnzichtweg in Oegstgeest. De arm van de graafmachine kwam vast te zitten onder het viaduct. De graafmachine met een geschatte waarde van 300.000 euro zou total-loss zijn.

De politie, Rijkswaterstaat en wagens van de Vermeulen Groep hebben een afzetting gemaakt. Het bergingsbedrijf kon hierdoor ongestoord de vastzittende combinatie los krijgen. Hiervoor hebben ze onder andere de banden van de dieplader achter de vrachtwagen leeg te laten lopen. Het verkeer ondervond veel hinder.

Advertentie

112 Sleutelstad Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×