Winkelcentrum De Kopermolen. (Foto: Sleutelstad).

Meedenken over ontwerp winkelcentrum Kopermolen

Winkelcentrum De Kopermolen en het gebied er omheen zijn verouderd en, zo vinden gemeente en bewoners, geen aantrekkelijk ‘hart’ meer van de Merenwijk. De gemeente gaat daarom samen met de eigenaar van het winkelcentrum het gebied opnieuw ontwikkelen. Het voorlopig ontwerp voor het winkelcentrum en de openbare ruimte is vanaf vrijdag 20 mei in te zien.

In het voorlopig ontwerp wordt een beeld geschetst van een vernieuwd winkelcentrum en haar parkeervoorzieningen voor fietsen en auto’s. Ook zijn de bouwplannen voor woningen en nieuw aan te leggen wandelroutes en groenvoorzieningen verwerkt.

Tijdens twee inloopbijeenkomsten lichten de gemeente en de projectontwikkelaar de voorlopige plannen toe. De op- en aanmerken van mensen uit de buurt en andere belanghebbenden worden meegenomen in een definitief ontwerp.

De bijeenkomsten zijn op:
• Vrijdagmiddag 20 mei van 13.00 tot 15.30 uur in het Pop-up Museum in winkelcentrum De Kopermolen.
• Maandagavond 23 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Op Eigen Wieken (Valkenpad 5, Leiden)

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×