(Foto: PR).

Repair Café zaterdag in Merenwijk

In Buurtcentrum Op Eigen Wieken in de Merenwijk staan zaterdagmiddag de vrijwilligers van het Repair Café klaar om iedereen te helpen bij het in orde maken van defecte spullen.

Tussen 13.00 en 15.30 uur helpen de reparatie-experts iedereen bij het herstel van elektrische apparaten, kleding, meubels, speelgoed of servies. Alleen computers worden bij het Repair Café niet nagekeken.

Gereedschap en basismateriaal zijn aanwezig. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Rond het buurtcentrum aan het Valkenpad 5 is voldoende gratis parkeerruimte. Meer informatie staat op www.repaircafeleiden.nl.

 

Advertentie

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×