(Foto: Chris de Waard).

Verkeershinder door asfalteringswerkzaamheden binnenstad

Het Kort Rapenburg, de Prinsessekade en de Turfmarkt zijn vanaf maandagavond tot en met vrijdagochtend dagelijks tussen 20.00 en 5.00 uur afgesloten voor het verkeer. Het asfalt op deze plekken is hard toe aan onderhoud en krijgt daarom een nieuwe laag asfalt.

Bussen rijden tijdens de afsluiting een alternatieve route. Het autoverkeer wordt omgeleid met gele borden en er worden verkeersregelaars ingezet. De woningen blijven tijdens de werkzaamheden bereikbaar, wel moeten bewoners rekening houden met overlast in de avond en nacht. Bij calamiteiten hebben de hulpdiensten ook tijdens de werkzaamheden altijd vrije doorgang.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×