Het appartementencomplex van de gesloten woning (Foto: redactie)

Burgemeester sluit drugspand Kappakade

Op last van burgemeester Lenferink is dinsdag een woning aan de Leidse Kappakade gesloten. Al lange tijd was er sprake van ernstige overlast in en rondom de woning. Eind maart zijn er overtredingen van de Opiumwet geconstateerd, waarna de burgemeester tot sluiting van het pand heeft besloten.

Na een ernstig geweldsincident heeft de politie eind maart de woning doorzocht. Bij de doorzoeking werden harddrugs, een hennepkwekerij en wapens gevonden. De gemeente geeft aan dat de woning een jaar wordt gesloten, om de rust in de omgeving te herstellen en nieuwe overtredingen te voorkomen.

In 2020 was dezelfde woning ook al voor zes maanden gesloten vanwege overtredingen van de Opiumwet.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×