(Foto: Sherpa's Scouting Zoeterwoude).

Ondanks de regen: foute carwash Scouting Zoeterwoude goed bezocht

De pop-up wasstraat van de Sherpa’s van Scouting Zoeterwoude is vrijdagavond goed gezocht. Ondanks het slechte weer kwamen tientallen inwoners hun auto, fiets, brommer of trekker laten schoonmaken bij het jeugdhuis van de scouting.

Volledig verkleed volgens het thema ‘foute carwash’ zorgden twintig leden van de oudste meidengroep (15-18 jaar) ervoor dat de voertuigen werden gespoeld, gewassen, nagespoeld en weer afgedroogd. Bezoekers van de wasstraat betaalden een kleine vergoeding.

De opbrengst wordt, net als bij de tuinaardeactie eerder dit jaar, gebruikt voor het jaarlijkse zomerkamp.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×