Knooppunt A4/N11. (Foto: Google Maps).

Drukte verwacht op A4 en N11 vanwege afgesloten A12

Verkeer uit Den Haag richting Utrecht wordt dit weekend omgeleid via de A4 en N11 vanwege werkzaamheden op de A12 tussen Zoetermeer en Gouda. De A12 is vanaf vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 5.00 uur afgesloten voor het verkeer.

De werkzaamheden bestaan vooral uit herstellen van het asfalt en de verlichting. Ook wordt de vangrail gerepareerd. Rijkswaterstaat waarschuwt voor extra reistijd dat kan oplopen tot ongeveer dertig minuten. Als de weersomstandigheden ongunstig zijn kunnen de werkzaamheden nog worden uitgesteld naar het weekend van 12 augustus. De rijbaan van Utrecht richting Den Haag is wel gewoon open.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×