Een impressie van de nieuwe boulderhal. (Beeld: Boulderhal Kunststof).

Leiden krijgt een derde boulderhal

Leiden krijgt een nieuwe boulderhal. Naast de twee bestaande hallen in de Rooseveltstraat komt er nu een nieuwe hal op de Admiraal Banckertweg. De opening van ‘Krachtstof’, zoals de nieuwe hal gaat heten, wordt rond de jaarwisseling verwacht.

De nieuwe hal krijgt ruim 1800 vierkante meter vloeroppervlak en 700 vierkante meter boulderwand. Het pand heeft veel daglicht en door de hoogte kunnen er balkons gebouwd worden met boulderwanden erop. Krachtstof is van dezelfde eigenaren als Boulderhal Kunststof.

“Er is behoefte om naast Boulderhal Kunststof meer ruimte en wekelijks verse boulders te bieden in Leiden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een tweede locatie en die hebben we gevonden. Op de Admiraal Banckertweg 2, grenzend aan Park Zeeheldenbuurt in het oosten van de stad.”

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×