(Video: Omroep West).

Opgelet! Wilhelminabrug in Rijndijk afgesloten voor al het verkeer

De Wilhelminabrug is vanaf morgen ruim tien weken afgesloten voor al het verkeer. De provincie Zuid-Holland voert tot en met 14 augustus groot onderhoud uit aan de brug in de Hoge Rijndijk. Dat gaat flinke overlast opleveren op de wegen rond Leiden, Leiderdorp en Zoeterwoude.

Al het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid. Fietsers en voetgangers moeten gebruik maken van een alternatieve route via de verderop gelegen Julius Caesarbrug. Het autoverkeer zal met name via de Lammenschansweg en de Persant Snoepweg worden omgeleid.

Pendelbussen
Het vaarverkeer kan grotendeels doorgang vinden. Soms geldt er gedurende enkele dagen een hoogtebeperking. Op een aantal dagen is het vaarverkeer ook gestremd. De exacte planning voor de werkzaamheden staat op www.zuid-holland.nl/wilhelminabrug. Arriva zet ook pendelbussen in tijdens de afsluiting. Deze pendel rijdt van Station Lammenschans via de Burggravenlaan, Hoge Rijndijk en Breestraat naar Leiden Centraal en weer terug.

Op een speciale website van Arriva staan alle omleidingen, vervallen- en tijdelijke haltes van alle buslijnen vermeld.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×