(Foto's: Chris de Waard).

Fitness Club Jenergy houdt 'overwinningsborrel'

Sportschool Jenergy mag alle ruimtes in het pand aan het Clusiushof in Oegstgeest in gebruik nemen. Dat kreeg de fitnessclub afgelopen week te horen. Met de aankondiging dat de gemeente de vergunning alsnog gaat verlenen, komt een eind aan een strijd van drie jaar, waarin noodgedwongen delen van het pand leeg bleven staan.

Eigenaresse Jenny Gaidoukevitch is vooral blij dat ze heeft volgehouden en nog meer met het feit dat het het partijtje armpje drukken met de gemeente uiteindelijk heeft gewonnen. Ze vierde dat zaterdagmiddag met een heuse overwinningsborrel, waarbij alle leden van de fitnessclub waren uitgenodigd.

Ook een handjevol lokale politici kwam een kijkje nemen. Het onafhankelijke VVD-raadslid Sven Spaargaren bijvoorbeeld en D66-raadslid Jolijn Kouwenhoven en commissielid Marcus Rolloos van BVNL. Ook Maxime Verhagen, trouw lid van de fitness club, kwam langs met zijn echtgenote en bracht een cadeautje voor Gaidoukevitch mee.

Algehele teneur onder de aanwezigen: het heeft allemaal veel te lang geduurd. Vooral sinds maanden geleden al duidelijk werd, wat de uitkomst zou zijn.

 

Oegstgeest Politiek Sport Jenergy

Meer in dossier Jenergy

Meer in dossier Jenergy


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×