(Foto: Regio15).

Politie zoekt getuigen steekpartij Turfmarkt

Bij een vechtpartij op de Haarlemmerstraat, nabij de kruising met de Turfmarkt, raakte zondagochtend twee slachtoffers gewond. De recherche onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen.

Rond 5.10 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij. De politie trof twee slachtoffers aan met verwondingen, een van hen was neergestoken. De slachtoffers, twee mannen van 18 en 19 uit Noordwijkerhout, zijn vervoerd naar het ziekenhuis. Ondanks onderzoek van de politie in de omgeving zijn nog geen verdachten aangehouden.

Getuigen gezocht
De recherche is op zoek naar mensen die meer weten van dit steekincident. “Heeft u het steekincident zien gebeuren op 19 juni, of heeft u beelden of andere informatie die ons kan helpen in het onderzoek? Geef dit dan door via het nummer 0900-8844”, aldus de politie. Tippen kan ook online via het tipformulier. Anoniem melden kan via het nummer 0800-7000.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×