(Foto's: Regio15).

Drijvend pretpark Vlietland door onbekenden vernield

Onbekenden hebben in de nacht van maandag op dinsdag het recent geopende aquapretpark in recreatiegebied Vlietland vernield. Op 1 juni werd Storm Aquapark Leiden zoals het park heet nog feestelijk geopend als grootste aquapretpark van Nederland. De feestvreugde is van korte duur nu de drijvende stormbaan het doelwit is geworden van vandalen.

Wijkagent John Heij doet via sociale media een oproep aan eventuele getuigen om zich te melden. Volgens Heij is het pretpark compleet vernield en onbruikbaar gemaakt. Op beelden is inderdaad te zien dat verschillende delen van het drijvende parcours gezonken zijn. Wat de vernieling voor de rest van het zomerseizoen betekent, is nog onduidelijk.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Regio Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×