Singelparkdiner (Video: Rik Visser).

Organisatie kijkt tevreden terug op eerste editie Singelparkdiner

De organisatie achter het Singelparkdiner kijkt tevreden terug op de eerste editie van het nieuwe culinaire evenement. Dat zegt Rob van Marwijk, een van de organisatoren, in de uitzending van Nieuws071. “Het was een succes, we hebben 2.000 passe-partouts verkocht, maar er kwamen meer mensen op af.”

Met de tickets konden de deelnemers op verschillende plekken langs het Singelpark een hapje eten en wat drinken. “De sfeer zat er goed in”, vertelt Van Marwijk. “Alleen zaterdag hebben we wat regen gehad, maar mensen gingen daar heel makkelijk mee om.”¬†

Het Singelparkdiner is een doorstart van Leiden Culinair dat in 2019 voor het laatst werd gehouden op de Lammermarkt. “Leiden Culinair was geen toevoeging meer voor de horeca in de stad. We wilden meer iets doen voor de hele stad.”

Hoewel de eerste editie er net pas op zit, wordt er alvast een beetje vooruit gekeken naar volgend jaar. “Nu gaan we kijken of we ermee door gaan”, zegt Van Marwijk. “Mogelijk doen we dan iets meer variatie per plein.”

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×