Cultuur071, uitzending 25-06-2022: De Stadspodia, Theater Ins Blau en de zomerstop

Monique Aalbers (manager programma, marketing en kaartverkoop Leidse Schouwburg/Stadsgehoorzaal) en Kees van Leeuwen (directeur Theater Ins Blau) blikken terug op het theaterseizoen 2021/2022. Wederom een, als gevolg van wisselende coronamaatregelen, bijzonder jaar. Maar tevens een jaar waarin ondanks bedoelde maatregelen toch heel veel mooie voorstellingen voor het voetlicht konden worden gebracht. Ook komend seizoen staat zowel in de Leidse Schouwburg / Stadsgehoorzaal als in Theater Ins Blau weer een groot aantal bijzondere theateroptredens geprogrammeerd. Monique en Kees geven een korte preview van wat we in seizoen 2022/2023 kunnen verwachten. Kees vertelt daarnaast o.a. over Festival van het Andere Theater en Monique gaat in op de voorgenomen samenwerking met de culturele partners in de stad om komend seizoen nieuwe doelgroepen te interesseren voor het culturele aanbod.

www.leidseschouwburg-stadsgehoorzaal.nl
www.theaterinsblau.nl


Jos Nijhof en Joque Mulder in gesprek met Kees van Leeuwen en Monique Aalbers.

De uitzending van vandaag was de laatste van seizoen 2021/2022. Tevens de uitzending waarin Joque Mulder, Jos Nijhof, Floris Hessing en Esther van der Zon afscheid hebben genomen van Cultuur071. Op zaterdag 3 september start het nieuwe seizoen van Cultuur071 met de vertrouwde stemmen van Cor Klein en Peter Visser. En naar we hopen met een aantal nieuwe collega’s. Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die geïnteresseerd is om vanaf komend seizoen Cultuur071 mede te presenteren, stuur dan een mailtje naar cultuur071@sleutelstad.nl


Het team van Cultuur071 in gesprek over de afgelopen seizoenen en de toekomst.

Cultuur Interview Leiden #cultuur071 Cultuur interview leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×