De 40e editie van Werfpop wordt komende zaterdag gehouden in de Leidse Hout. (Foto: Chris de Waard).

Werfpop heeft line-up 40e editie rond

Met de bekendmaking van Black Tarantula is de line-up van de 40e editie van Werfpop die komende zaterdag wordt gehouden compleet. Het belooft een onvergetelijke dag te worden in de Leidse Hout met optredens van onder meer S10, Jett Rebel en Son Mieux.

Werfpop begint zaterdag om 12.30 uur  (veld open) en om 13.15 uur bijt Zuster Zonnebloem het spits af.  Tien uur later sluit Jett Rebel het festival op het hoofdpodium af. Miss Monica staat dan op podium 2. Wie de hele middag en avond is gebleven, heeft dan verder kunnen genieten van optredens van Otoboke Beaver, The Vices, Pestilence, Sishani & Miss Catharsis, The Hill station, Vadou Game, Many Minds Of Multi, Imminence en Cosmic Debris.

Voor Werfpop moet dit jaar voor het eerst een kaartje worden gekocht. Na twee jaar corona heeft de organisatie niet voldoende vet op de botten om een gratis festival neer te zetten, maar de kosten zijn beperkt gebleven. Tickets kosten 7,50 euro (tot 12 jaar gratis onder begeleiding van een volwassene) en daarvoor krijgen de bezoekers naast toegang ook een ecobeker, een drankje en een ‘plaspartout’.

Cultuur Leiden Werfpop


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×