(Foto's: Regio 15).

Automobilist beukt auto en botst op hekken

Een flinke ravage op het Vossiusplein. Een automobilist heeft daar donderdagmiddag eerst een andere auto geramd om vervolgens tot stilstand te komen op het voetpad. Meerdere hekjes die voor een kinderspeeltuin stonden, werden daarbij omver gereden.

De bestuurder is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer kwam met spoed ter plaatse en heeft op locatie hand- en spandiensten verleend. Hierbij is onder andere het hybride voertuig, met hulp van een monteur van Renault, veiliggesteld. Verder is een deel van het hek weggesleept om de berger het voertuig gemakkelijker te kunnen laten bergen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×