(Foto's: Regio15).

Meerdere schoten gelost in de Merenwijk

Aan Sparrenrode in de Merenwijk is in de nacht van woensdag op donderdag meerdere keren geschoten. De politie heeft de buurt afgezet en onderzoek gedaan. Ook was er vannacht een politiehelikopter in de lucht.

Op foto’s zijn pionnen met nummers ernaast te zien. Die geven aan waar de kogelhulzen terecht zijn gekomen. Een stukje verderop aan Kiekendiefhorst ligt een scooter op de grond. Op die plek is het politieonderzoek nog in volle gang.

Het is niet voor het eerst dat Leiden opgeschrikt wordt door vuurwapengeweld. Eerder werd een shishalounge in de Herenstraat doorzeefd met kogels en werd een handgranaat gevonden in de Stevenshof.

Leiden Schietpartijen en handgranaat in Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×