(Foto: Sleutelstad).

Rotary Santa Run Leiden zoekt goede doelen om te steunen

Na twee jaar van corona-afwezigheid vindt op 15 december de Rotary Santa Run Leiden weer plaats. Meer dan duizend kerstmannen lopen dan een wandeltocht door de stad en halen daarmee geld op voor het goede doel. De organisatie is op zoek naar plaatselijke goede doelen om te steunen.

Eerdere goede doelen waren onder andere de Nierstichting, St. Rosa Manus (Slachtoffers huiselijk geweld), St. Puzzelstuk (autistische jongeren), Voedselbank Leiden, STUV (vluchtelingen) en St. Jeugd en welzijn (uitje voor kinderen uit arme gezinnen). Voor 2022 staat de kerstman open voor goede ideeën, zo laat de organisatie weten. “Ben je zelf of ken je een plaatselijk goed doel waarvan je vindt dat het extra steun verdient? Laat het ons dan voor 20 juli weten.”

Inzendingen kunnen worden gemaild naar naar leiden@rotarysantarun.nl met daarbij een duidelijke motivatie. Ook de naam van de organisatie, de functie van de indiener en het liefst een specifieke bestemming voor het geld worden gevraagd. Santa Rotary Run Leiden wil voor 1 augustus de keuze hebben gemaakt.

Maatschappij


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×