(Foto: CDA Zoeterwoude).

Oud-burgemeester Liesbeth Bloemen beloond met gouden CDA speld

De oud-burgemeester van Zoeterwoude, Liesbeth Bloemen, is door haar partij het CDA benoemd tot Lid van verdienste. De bijbehorende oorkonde en gouden CDA speld zijn donderdag aan haar uitgereikt. Het bestuur van CDA Zoeterwoude is trots op wat Bloemen voor de partij en voor Zoeterwoude betekend heeft in de zestien jaar dat zij burgemeester was. Reden om haar bij de landelijke partij voor te dragen voor de speld.

“Liesbeth Bloemen heeft in haar functie als burgemeester gedurende zestien jaar vanaf dag één het CDA gedachtengoed in de praktijk gebracht. Stelde de inwoner en de gemeenschap bij alles centraal. Vroeg daarin niets voor zichzelf. Doe maar gewoon. Geen enkel bla, bla of opsmuk. Een burger onder de burgers, maar wel met een enorme betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Een bijzondere 1e burger, onze CDA burgemeester”, is in de aanvraag te lezen.

Bloemen is naast burgemeester van Zoeterwoude (2004-2020) ook lid van de Tweede Kamer en bestuurslid van het CDA Friesland geweest.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×