(Foto: Libertas Leiden).

Poolparty: Parelvissers organiseert zwemfeestje voor bewoners

De bewoners van verzorgingshuis De Parelvissers zijn deze week verrast met een heuse ‘poolparty’. Om het hoofd (en de rest van het lijf) koel te houden tijdens de warme dagen hadden de activiteitenbegeleiders van de woonlocatie aan het Bizetpad 8 in Leiden zwembadjes neergezet voor de bewoners. Ook deelden ze ijsjes en gekoelde drankjes uit.

Zomerse muziek en de uitgedeelde waterpistolen brachten extra sfeer. “Elkaar natspuiten zorgt natuurlijk voor veel hilariteit. Fijn om te zien dat bewoners, en collega’s, zo hebben genoten”, zegt een van de initiatiefnemers.

Ook op de andere woonzorglocaties van Libertas Leiden werd deze week ijs uitgedeeld aan bewoners en medewerkers.

Leiden Maatschappij Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×