(Foto's: Emile van Aelst).

Honderden fans bij 'uitzwaai-repetitie' K&G

Tijdens een druk bezochte ‘uitzwaai-repetitie’ liet Show- en Marchingband K&G zondagmiddag zien met welke show en marsen zij komend weekend aan het Wereld Muziek Concours in Kerkrade meedoen.

K&G heeft sinds 1962 twaalf keer meegedaan aan dit concours dat elke vier jaar gehouden wordt. In beide categorieën ging K&G vrijwel elk WMC concours met de hoofdprijzen naar huis. Daaronder diverse Gouden Vaandels, de prijs voor de kampioen. Zowel bij het onderdeel Mars als bij Show hoopt K&G ook dit jaar weer hoge ogen te gooien. Vooral aan de nieuwe show is de laatste maanden hard gewerkt, de laatste weken zelfs bijna elke avond en alle weekenden op het veld van voetbalvereniging Lugdunum.

De nieuwe show heeft als titel ‘The Show Must Go On’, zoals op de t shirtjes van vele fans stond te lezen. De repetitie maakte grote indruk op het publiek. Vrijdagmorgen reist K&G af richting Kerkrade gevolgd door vele fans die een of meerdere dagen de verrichtingen van het Leidse korps gaan volgen.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×