Het Christoffel Park op Curaçao waar Daniel is gaan wandelen. (Foto: ANP).

Leidenaar (45) al dagen vermist op Curaçao

Op Curaçao wordt sinds woensdag naar een Nederlandse toerist gezocht die een dag eerder niet is teruggekeerd na een wandeling. De politie op het eiland heeft vrijdagmiddag bekend gemaakt dat het om de 45-jarige Daniel Dresden uit Leiden gaat.

De man is dinsdag gaan wandelen in de buurt van Jeremi en de Christoffelberg, een landelijke omgeving in het westelijke gedeelte van het eiland. Toen hij niet terugkeerde is er alarm geslagen, schrijft mediapartner Omroep West. Nu heeft de politie ook twee foto’s en een signalement van de Leidenaar gedeeld. De autoriteiten maken zich zorgen omdat de man maar een liter water bij zich had.

De man is met vakantie samen met zijn gezin. Hij ging tot nu toe elke ochtend wandelen met één van zijn kinderen. Dinsdag ging hij alleen op pad. Er is onder meer gezocht door de politie, vrijwilligers en militairen. Ook is een helikopter van de Kustwacht ingezet en hebben drones boven het gebied gevlogen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×