De Kruispuntkerk in Voorschoten waar de lessen aan de kinderen worden gegeven (Archieffoto: Lieuwe van Slooten).

Voorschoten zoekt leraren Nederlands voor Oekraïense vluchtelingen

De gemeente Voorschoten is op zoek naar twee leraren Nederlands die les willen geven aan kinderen van Oekraïense vluchtelingen en statushouders.  Ook is de gemeente op zoek naar een docent lichamelijke opvoeding.

De lessen worden vanaf september gegeven in de Kruispuntkerk aan nieuwkomers tussen de 4 en 12 jaar oud. Het doel is om de kinderen een basisniveau van de Nederlandse taal bij te brengen zodat zij daarna naar de basisschool kunnen.

De gemeente zoekt daarom gepensioneerde of voormalige docenten van de basisschool of van het voortgezet onderwijs.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×