Marco van der Ploeg (m) (Foto: Issoria).

Nieuwe directeur voor hospice Issoria

Marco van der Ploeg is de nieuwe directeur van Issoria Hospice & Thuis. Op 1 september gaat hij aan de slag bij de Leidse hospice. Van der Ploeg volgt Marieke Zebregs op die bij Transmuralis aan de slag gaat. Dit is het samenwerkingsverband in de zorg in Zuid-Holland Noord.

Van der Ploeg heeft ervaring in onder meer de uitvaartzorg en de thuiszorg. “Ik zie er naar uit om met elkaar er voor zorg te dragen dat wij ons gewaardeerd, veilig en blij voelen”, zegt de 59-jarige Van der Ploeg. “Pas dan kunnen wij bieden wat de gasten in Issoria Hospice of in hun thuisomgeving aangeven nodig te hebben.”

Hospice Issoria is een woonhuis voor mensen die binnen korte tijd verwachten te sterven.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×