(Still uit video: Diamant).

'Diamant' nieuwe nummer van Mart Hoogkamer

‘Diamant’ is het nieuwe nummer van Mart Hoogkamer. De Leidse volkszanger heeft het nummer gekozen in het SBS6-programma ‘I Want Your Voice’. In dit programma strijden vijf songwriters tegen elkaar in de hoop dat de artiest voor hun nummer kiest. Dit weekend was het de beurt aan Mart Hoogkamer.

De volkszanger koos uiteindelijk voor het nummer ‘Diamant’ van de Groninger producers Jeroen Russchen en Robert Vredeveld. Zij schreven het nummer speciaal voor Mart en verwerkten zijn jeugd erin. Hoogkamer was zichtbaar onder de indruk en ook het publiek, bestaande uit fans van de Leidenaar, koos massaal voor het nummer; maar liefst 64 procent stemde op ‘Diamant’.

Het nummer is als single uitgebracht en de clip is op YouTube te zien. ‘Diamant’ is niet het eerste nummer dat de Groningers voor Hoogkamer schreven. Ook ‘Neem Er Een Van Mij’ is door hen geschreven.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×