Gebruikte voetbalschoenen (Foto: FC Oegstgeest).

FC Oegstgeest zoekt voetbalschoenen voor nieuwe jeugdleden

FC Oegstgeest is op zoek naar gebruikte voetbalschoenen. De voetbalvereniging wil de tweedehands kicksen uitlenen aan nieuwe leden om de eerste weken mee te proberen.

Het aantal kleine voetballertjes bij FC Oegstgeest blijft gestaag groeien. Daarom is er behoefte aan schoenen die niet meer worden gebruikt. Die kunnen, net als scheenbeschermers worden afgegeven bij het clubhuis.

Daarnaast komen ze ook van pas voor de asielzoekers die in de naastgelegen sporthal De Cuyl worden opgevangen. “Zij trappen graag een balletje maar hebben geen passende schoenen”, aldus de voetbalvereniging.

Oegstgeest Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×