(Foto: GaGoed.nl).

Buurtcoaches gaan bewoners Merenwijk en Leiden Noord helpen met energiebesparen

Wijkambassadeurs en energiecoaches Ckees van Oijen en Anja Moltgen gaan vanaf 15 september tweewekelijks in gesprek met bewoners van de Merenwijk en Leiden Noord. Wekelijks helpen zij buurtbewoners om meer grip te krijgen op hun energierekening.

De gesprekken vinden afwisselend plaats in de Huizen van de Buurt Op Eigen Wieken en De Kooi. De adviezen zijn gratis. Ook krijgen de deelnemers een pakket met energiebesparende maatregelen mee naar huis.

Het gesprek duurt ongeveer anderhalf uur, voor een beetje extra energie is er koffie en thee aanwezig.

Duurzaamheid Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×