(Foto: Leiden&Partners).

Nacht van Ontdekkingen strikt Alain Clark voor intiem optreden

Voor de ‘Nacht van Ontdekkingen’ op zaterdag 17 september heeft de organisatie singer-songwriter Alain Clark weten te strikken voor een optreden. De zanger treedt tijdens de Nacht van Ontdekkingen op in een intieme setting in de Hortus botanicus.

Dit jaar geeft De Nacht van Ontdekkingen ook een podium aan jong talent. Op het terrein van het Academiegebouw van de Universiteit Leiden, de Hortus botanicus en de Oude Sterrewacht kan de bezoeker op ontdekkingstocht langs optredens, exposities, debatten, workshops en inspirerende lezingen rondom de thema’s kunst en wetenschap.

Het festival van kunst en wetenschap laat een boordevol programma zien met activiteiten tussen kunst en kennis. In de ‘Silent Disco’ kan de bezoeker bijvoorbeeld losgaan op de funky tunes van Strik&Strak, maar ook op  de Pikante Peper Smaaksensatie. Daarnaast is er een meditatiecafé waar bezoekers ‘bonen kunnen horen en knollen kunnen voelen’.

Sleutelstad maakt tijdens de Nacht van Ontdekkingen de hele avond een live radio-uitzending vanaf het festivalgebied. De uitzending begint om 19.00 uur en duurt tot middernacht.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×