(Foto: PR).

Open dag bij Swetterhage in Zoeterwoude

Swetterhage in Zoeterwoude organiseert op zaterdag 17 september een open ochtend. Bij de woonwerk-locatie van de Gemiva-SVG Groep in de Zwetpolder wonen, werken en recreëren ruim 360 mensen met een verstandelijke beperking.

De open ochtend is bedoeld voor iedereen die benieuwd is naar de ontwikkelingen en het reilen en zeilen op deze locatie, op zoek is naar een leuke baan of bijvoorbeeld aan de slag wil als vrijwilliger. Na de ontvangst om 10.00 uur wordt er een presentatie gegeven over de ontwikkelingen op Swetterhage. Aansluitend is er een rondleiding over het terrein.

De open dag wordt rond 11.15 uur afgesloten met informatie over werken bij Swetterhage. Ook kunnen bezoekers de kunst van de bewoners bewonderen.

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×