(Foto's: Robbert Beurse).

Uitgesteld jubileumfeest voor scouting Zoeterwoude

Feest voor Scouting Zoeterwoude. De vereniging bestaat dit jaar 75 + 2 jaar. Door corona ging het 75-jarig jubileum twee jaar geleden niet door. Maar nu het weer mag, is het alsnog een reden voor een feest.

Het was druk op het jubileum van de scouting. Er zijn op dit moment 185 leden, een recordaantal. “We zijn nog nooit zo groot geweest,” vertelt voorzitter Joris Scharff.

Voorzitter Joris Scharff van Scouting Zoeterwoude over het 75-jarig jubileum.

Braderie
Voor de leden begon de jubileumdag al in de ochtend. “We zijn begonnen met een opening door de burgemeester, hij heeft onze nieuwe groepsfoto onthuld.” Daarna stond er een groot spel op het programma, de kinderen gingen op zoek naar circusartiesten die zich in het dorp hadden verstopt. 

Na de lunch startte de braderie waarbij iedere scoutinggroep een eigen activiteit had bedacht. Zo konden er eendjes worden gevangen, armbandjes gemaakt of brood worden gebakken. Naast de braderie werd er ook een aantal grote spellen georganiseerd.  

De dag eindigde met een feest voor alle vrijwilligers van scouting Zoeterwoude. 

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×