(Foto: PR).

'Seeing Stars' thema Leidse Etalagewedstrijd

‘Seeing Stars’ is deze week het thema van de etalagewedstrijd die Liever in Leiden samen met Centrummanagement Leiden organiseert. De wedstrijd is gekoppeld aan het project Seeing Stars Leiden, waarbij aanstaande zondagavond de verlichting in een groot deel van de stad wordt uitgezet. Wie dan omhoog kijkt, kan zonder lichtvervuiling sterren zien die normaal verborgen blijven.

Winkeliers die hun etalage inrichten met dit thema als uitgangspunt mogen al hun creativiteit aanwenden. Er zijn geen regels of beperkingen. “The sky is the limit”.

Via lieverinleiden.nl/etalagewedstrijd kunnen voorbijgangers hun favoriete etalage doorgeven en een foto van de mooiste etalage op social media posten met de hashtag #leidseetalagewedstrijd. Meedoen en meestemmen wordt beloond, want er is een prijs voor de winnende winkelier en onder de stemmers wordt een Trakteerkaart ter waarde van 50,00 euro verloot.

Woensdagmiddag 21 september maakt de jury met daarin onder andere wethouder Fleur Spijker en ‘Leidse Glibber’ Emile van Aelst een rondje door de stad om alle deelnemende etalages te beoordelen en een winnaar te kiezen. En op zaterdagmiddag 24 september worden de jurywinnaar en de publiekswinnaar bekendgemaakt.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×