(Foto: Regio15).

Vechtpartij Turfmarkt in opsporingsprogramma Team West

Een vechtpartij op de Leidse Turfmarkt wordt dinsdag behandeld in het opsporingsprogramma Team West van Omroep West. De vechtpartij vond plaats in de vroege ochtend van 19 juni. Daarbij raakte een 18-jarige man gewond.

Rond 05.00 uur was de man met twee vrienden wat gaan eten in de Haarlemmerstraat. In dezelfde eetgelegenheid zaten ook drie andere mannen. Tussen beide groepen ontstond een dreigende sfeer. Uiteindelijk gingen de twee groepen op de Turfmarkt met elkaar op de vuist.

Hier werd het latere slachtoffer door een van de drie mannen uit de andere groep met een scherp voorwerp op zijn wang geslagen. Dat gebeurde met zoveel kracht dat hij een gat in de wang van de 18-jarige sloeg. In het opsporingsprogramma worden camerabeelden getoond van de verdachte. Ook doet de politie een oproep om in contact te komen met getuigen; twee meisjes lijken de mannen ter verantwoording te roepen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×