(Foto's: AS Media).

Alarm om vreemde lucht in Kenniscentrum in Leiden

In het gebouw van het Kenniscentrum aan de Archimedesweg in Leiden hing woensdagmiddag een vreemde lucht. Medewerkers alarmeerden de hulpdiensten. Er is tenminste een persoon door ambulancemedewerkers gecontroleerd. Niemand hoefde naar het ziekenhuis vervoerd te worden.

De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan en metingen verricht. Mogelijk is bij onderhoudswerkzaamheden aan het aircosysteem een ‘luchtje’ door het gebouw geblazen.

  • LEIDEN - Woensdagmiddag 21 september rond 12.25 uur is een vrouw gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige na een melding van vreemde lucht in het Kenniscentrum aan de Archimedesweg in Leiden. De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan en metingen verricht. Mogelijk is onderhoudswerkzaamheden aan het airco systeem de oorzaak geweest. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
    LEIDEN - Woensdagmiddag 21 september rond 12.25 uur is een vrouw gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige na een melding van vreemde lucht in het Kenniscentrum aan de Archimedesweg in Leiden. De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan en metingen verricht. Mogelijk is onderhoudswerkzaamheden aan het airco systeem de oorzaak geweest. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
  • LEIDEN - Woensdagmiddag 21 september rond 12.25 uur is een vrouw gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige na een melding van vreemde lucht in het Kenniscentrum aan de Archimedesweg in Leiden. De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan en metingen verricht. Mogelijk is onderhoudswerkzaamheden aan het airco systeem de oorzaak geweest. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
    LEIDEN - Woensdagmiddag 21 september rond 12.25 uur is een vrouw gecontroleerd door een ambulanceverpleegkundige na een melding van vreemde lucht in het Kenniscentrum aan de Archimedesweg in Leiden. De brandweer heeft in het pand onderzoek gedaan en metingen verricht. Mogelijk is onderhoudswerkzaamheden aan het airco systeem de oorzaak geweest. De vrouw hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×