Gemeentehuis in Zoeterwoude. (Foto: Robbert Beurse).

Gemeentehuis Zoeterwoude vrijdag gesloten

Het gemeentehuis van Zoeterwoude is vrijdag 23 september gesloten vanwege een personeelsbijeenkomst. Zoeterwoudenaren kunnen op deze dag geen uittreksel, paspoort, identiteitskaart of rijbewijs aanvragen.

Een geboorte of overlijden kan digitaal worden aangeven via de website van de gemeente of door een e-mail te sturen aan burgerzaken@zoeterwoude.nl. Via e-mail kan ook een afspraak worden gemaakt voor het erkennen van een kind of het melden van een voorgenomen huwelijk.

Voor alle overige zaken die niet tot maandag kunnen wachten, kan worden gemaild naar gemeente@zoeterwoude.nl.

Maatschappij Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×